З-за кордону повернулися ще 7,2 тисяч українців

Читать на русском
За минулу добу до України повернулося майже 7,2 тисячі громадян. Упродовж доби Україну залишили понад 4,7 тис. осіб.

За минулу добу до України повернулося майже 7,2 тисячі громадян.

Про це повідомляє Держприкордонслужба.

«Упродовж доби прикордонники здійснили понад 13,5 тисячі контрольних операцій. Загалом, минулої доби в Україну повернулися майже 7,2 тисячі громадян України», - повідомили у відомстві.

Зранку в пунктах пропуску черг з подорожуючих власним транспортом та пішоходів, як вказано, - немає. Упродовж минулої доби без власного транспорту в Україну прибули понад 3 тис. осіб. Для їх перевезення залучалися транспортні засоби, надані місцевою владою та ДСНС.

Окрім того, упродовж доби Україну залишили понад 4,7 тис. осіб, у тому числі майже 2,2 тис. іноземців.

За добу прикордонники у взаємодії з представниками санітарно-карантинних підрозділів провели температурний скринінг та опитування про стан здоров’я більше 8,7 тисячі осіб, які прямували в Україну. За результатами додаткової перевірки лікарями ознак захворювання на COVID-19 не виявлено. Окрім того, встановленим порядком оформлювалися інформативні згоди про самоізоляцію та надавались відповідні пам’ятки.

Як повідомлялося, в Україні за порушення режиму самоізоляції оштрафовані 130 громадян, які прибули з-за кордону під час карантину.

Нагадаємо, від коронавірусної хвороби станом на четвер, 2 квітня, вилікувалися 10 українських громадян, які перебувають за кордоном.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: