Лерос прийшов на допит до ДБР

Читать на русском
Народний депутат Гео Лерос в п'ятницю, 3 квітня, прийшов на допит до ГБР у справі про відеозаписи брата голови Офісу президента Дениса Єрмака.

Народний депутат Гео Лерос в п'ятницю, 3 квітня, прийшов на допит до ГБР у справі про відеозаписи брата голови Офісу президента Дениса Єрмака.

Про це повідомляє його захисник Масі Найєм в Facebook.

За словами адвоката на місці їм повідомили про об'єднання кримінальних проваджень.

«Про допит народного депутата України Гео Лероса в Державному бюро розслідувань. Ми прибули на допит, на який нас покликали повісткою у кримінальному провадженні за ознаками кримінального злочину, передбаченого ч. 1 ст. 365 КК. Так було зазначено в повістці. За фактом нам повідомили , що вчора об'єднали кримінальні провадження і тому додали наступні статті: 328, 344 і ч. 2 ст. 190 КК», - зазначив Найєм.

Він повідомив, що допит почався, і під час нього захист заявив клопотання про перенесення допиту на підставі ст. 135 КПК (Порядок здійснення виклику в кримінальному провадженні).

Нагадаємо, що 29 березня нардеп від «Слуги народу» Гео Лерос опублікував відео, на яких людина, схожа на брата голови Офісу президента Дениса Єрмака обговорює питання призначення на державні посади.

Народні депутати фракції партії «Слуга народу» виступили із заявою щодо ситуації навколо записів, оприлюднених нардепом Гео Леросом, і пов'язаним з цим розслідуванням.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: