У СБУ повідомили подробиці візиту до нардепа Лероса

Читать на русском
У СБУ розповіли подробиці сьогоднішнього візиту до народного депутата від фракції Слуга народу Гео Лероса.

У СБУ розповіли подробиці сьогоднішнього візиту до народного депутата від фракції «Слуга народу» Гео Лероса.

Про це йдеться в повідомленні пресслужби СБУ 1 квітня.

За інформацією спецслужби, її співробітники намагалися вручити Леросу повістку на допит у якості свідка в рамках розслідування справи про незаконне використання спеціальних технічних засобів негласного отримання інформації.

«Плівки Єрмака»: чому керівник ОПУ ризикує залишитися без посадиНародний депутат від Слуги народу Гео Лерос оприлюднив понад 10 годин відеозаписів, знятих прихованою камерою, на яких брат керівника ОПУ Денис Єрмак нібито обговорює питання призначення людей на державні посади.

«Головне слідче управління СБ України здійснює досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом незаконного використання спеціальних технічних засобів негласного отримання інформації для відеофіксації зустрічей Дениса Єрмака, тобто злочину, передбаченого ч. 2 ст. 359 Кримінального кодексу України», – повідомили в пресцентрі спецслужби.

У СБУ поінформували, що рамках досудового слідства ГСУ СБУ Леросу була направлена ​​повістка про його виклик на допит в якості свідка в кримінальному провадженні.

«1 квітня 2020 року з метою вручення повістки співробітники СБ України прибули за місцем проживання Гео Лероса, однак він відмовився особисто отримати повістку про виклик і запропонував звернутися до його адвоката», – повідомили в пресцентрі.

Раніше адвокат нардепа Лероса назвав причину приїзду СБУ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: