У нардепа Шахова вже два тести на коронавірус виявилися негативними

Читать на русском
У першого зараженого нардепа Верховної ради вже два негативних тести на COVID-19. Завтра він буде здавати в лікарні третій тест.

У депутата Сергія Шахова, який першим у Верховній раді заразився коронавірусом, два тести показали негативний результат. Однак нардеп буде здавати третій тест.

Про це член депутатської групи «Довіра» Сергій Шахов повідомив в коментарі «Українській правді». За його словами, третій тест на COVID-19 він буде здавати у п'ятницю, 3 квітня.

«Коронавірус в головах у чиновників»: що говорив нардеп Шахов про пандемію в телеефірахСергій Шахов, в якого діагностували коронавірус, ще недавно говорив, що коронавірус у головах чиновників.

«У мене два негативних тести. Але мені лікарі сьогодні сказали, щоб я завтра приїхав на 9 ранку в Олександрівську лікарню, щоб здати ще один. Навіщо це треба, я не розумію. Або самі тести не нормальні, або лікарі так себе перевіряють», - сказав нардеп.

Шахов також додав, що негативними тести після лікування виявилися і у інших членів його сім'ї.

«Відчуваю себе нормально, вдома і стіни гріють. Відновлююся. Дружина теж здорова. Вона два дні похворіла - і все, більше ніяких симптомів, ніяких проблем. Їй зробили повторний тест - результат негативний. І у неї, і у бабусі, і у дітей», - додав Шахов.

Також він повідомив, що спілкувався з нардепом з фракції «Опозиційна платформа - За життя» Олександром Лукашевим і депутатом групи «Довіра» Сергієм Вельможним - вони також отримали негативні тести на COVID-19.

На думку Шахова, паніка навколо коронавірусу нагнітається штучно, проте він все одно буде дотримуватися карантину і виходити з дому в масці, але без рукавичок.

Нагадаємо, коронавірус у нардепа Шахова був підтверджений 18 березня. Він став першим серед українських політиків, у кого виявили інфекцію.

При цьому Шахов впевнений, що заразився вірусом в Україні.

Пізніше COVID-19 виявили і у інших нардепів Ради.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: