Венедіктова представила свого нового заступника

Читать на русском
Генпрокурор Ірина Венедіктова призначила своїм новим заступником Ігоря Мустеца, який раніше працював в органах прокуратури Чернівців.

Генеральний прокурор Ірина Венедіктова у четвер, 2 квітня, представила колективу свого нового заступника – Ігоря Мустецу.

Про це повідомляє пресслужба Офісу генпрокурора. За даними відомства, третім новим заступником Венедиктової став уродженець Чернівців Ігор Мустеца.

Рада призначила Венедіктову генпрокурором. Чекати «посадок»?Верховна рада сьогодні, 17 березня, на позачерговому засіданні призначила Ірину Венедіктову генеральним прокурором.

«Також Ірина Венедіктова повідомила, за якими напрямками він буде працювати, відповідно до розподілу обов'язків між заступниками генерального прокурора», – йдеться в повідомленні офісу, проте подробиці поки не уточнюються.

Ігор Мустеца народився 23 червня 1980 року в Чернівцях. У 2001 році закінчив Чернівецький національний університет ім. Ю. Федьковича, а в 2013 році - Національну академію прокуратури України. В органах прокуратури працює з листопада 2002 року.

До призначення заступником Венедіктової Мустеца займав посаду першого заступника прокурора Чернівецької області.

За даними декларації за 2018 рік, у Мустеца немає у власності квартири. Їздить він на Volkswagen Touareg, який належить його дружині.

Річна зарплата Мустеца склала 730 000 грн.

Нагадаємо, раніше Венедіктова погодила звільнення Трепака.

А 27 березня новими заступниками Венедіктової стали Андрій Любович та Олексій Симоненко.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: