Єрмак у вівторок проведе онлайн-брифінг

Читать на русском
Керівник Офісу президента Андрій Єрмак, який потрапив у скандал із відеозаписами за участю його брата, сьогодні, 31 березня, проведе онлайн-брифінг.

Голова Офісу президента Андрій Єрмак сьогодні, 31 березня, відповість на запитання представників ЗМІ під час онлайн-брифінгу.

Анонс заходу опублікувала пресслужба ОПУ.

Разумков прокоментував скандал із відео брата ЄрмакаУ тому випадку, якщо звинувачення на адресу керівника Офісу президента Андрія Єрмака підтвердяться, його покарають, однак, спочатку треба дочекатися його позиції з цього приводу.

«У вівторок, 31 березня, о 15:00 на Facebook-сторінці Офісу президента України розпочнеться онлайн-брифінг керівника Офісу президента Андрія Єрмака», – сказано в повідомленні.

Єрмак відповідатиме на запитання протягом 40 хвилин: з 15:00 до 15:40. Поставити питання представники ЗМІ можуть у коментарях до анонсу брифінгу на сторінці ОПУ у Facebook.

Нагадаємо, Андрій Єрмак потрапив у скандал із відеозаписами за участю його брата, які 29 березня опублікував нардеп від «Слуги народу» Гео Лерос. На відео чоловік, схожий на брата голови Офісу президента Дениса Єрмака, обговорює питання призначення осіб на держпосади.

Сам Єрмак заявив, що подасть заяви до СБУ і ДБР у відповідь на відео, які оприлюднив Лерос. Водночас Лерос пообіцяв, що звернеться до НАБУ.

У понеділок, 30 березня, стало відомо, що САП відкрила справу стосовно брата Єрмака.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: