У громадян України, які вилетіли з Австрії, симптомів коронавірусу немає – посол

Читать на русском
З Австрії в Україну сьогодні повинні повернутися спецрейсом 128 громадян. Ні у кого з них симптомів коронавірусу не виявили.

Сьогодні до України з Австрії повернуться більше сотні українців, які вирішили евакуюватися спецрейсом у зв'язку з пандемією коронавірусу та закриттям кордонів.

Про це повідомив посол України в Австрії Олександр Щерба на своїй сторінці в Facebook в п'ятницю, 27 березня.

За його словами, сьогодні повинні прилетіти 128 українців. Всім їм перед посадкою виміряли температуру. У всіх показники були в межах норми.

Австрія продовжила режим посилених заходів до 13 квітняКанцлер Австрії Себастьян Курц оголосив про продовження терміну дії низку заходів, спрямованих на боротьбу із поширенням коронавірусу в країні.

«Вилетіли. 128 пасажирів. В тому числі двоє перельотом Бангкок-Доха-Відень-Київ. Симптомів і температури ні у кого немає», - написав Щерба.

Нагадаємо, для евакуації українців Кабмін призначив на 27 березня додаткові авіарейси з восьми країн: Казахстану (Алмати), Польщі (Варшава), Ізраїлю (Тель-Авів), Австрії (Відень), Литви (Вільнюс), Катару (Доха), Франції ( Париж), Німеччини (Франкфурт).

За даними ДПСУ, до України за минулу добу повернулися понад 18 тисяч українців.

Також повідомлялося, що з України в Москву відправлять ще один спецпотяг для евакуації.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: