Австрія продовжила режим посилених заходів до 13 квітня

Читать на русском
Канцлер Австрії Себастьян Курц оголосив про продовження терміну дії низку заходів, спрямованих на боротьбу із поширенням коронавірусу в країні.

Канцлер Австрії Себастьян Курц оголосив про продовження терміну дії низку заходів, спрямованих на боротьбу із поширенням коронавірусу в країні.

«Ми чинимо правильно. Цифри доводять це. Моє велике прохання до вас: тримайтеся. Ми не можемо здатися. Заходи триватимуть до 13 квітня», - сказав Курц.

Перший пацієнт в Україні вилікувався від коронавірусу — ЗеленськийПрезидент Володимир Зеленський підтвердив одужання першого хворого на коронавірус Covid-19 в Україні.

Навчальні заклади залишаються закритими, тільки 5 відсотків учнів ходять до школи, це діти людей, які працюють в критично важливих сферах інфраструктури.

Робота громадського транспорту значно скоротилася, заборонені всі масові заходи, не працюють ресторани і магазини, крім супермаркетів і аптек.

Нагадаємо, 19 березня влада Австрії запровадила карантинний режим для західного регіону Тіроль, що на кордоні з північною Італією, який став центром спалаху коронавірусу в країні. Читайте

Як відомо, в Україні підтверджено 26 випадків захворювання Covid-19: в Чернівецькій області – 15 , у Житомирській – 2, у Київській області – 2, у Києві – 3, у Донецькій області – 1, у Дніпропетровській області – 2, в Івано-Франківській – 1.

Три з цих випадків – летальні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: