В Україну за добу повернулись понад 18 тисяч українців

Читать на русском
Співробітники Держприкордонслужби за минулу добу 26 березня здійснили понад 27 тисяч пропускних операцій, як на в’їзд так і на виїзд.

Співробітники Держприкордонслужби за минулу добу 26 березня здійснили понад 27 тисяч пропускних операцій, як на в’їзд так і на виїзд.

Про це повідомляє пресслужба відомства.

«Переважна більшість – понад 18 тисяч пропускних операцій – було здійснено відносно громадян України, які поверталися з-за кордону. У тому числі більше 6,5 тисячі наших співвітчизників прибули в пункти пропуску на кордоні з країнами ЄС без транспортних засобів», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що в цьому напрямку прикордонники разом з органами місцевої влади та ДСНС продовжують роботу щодо забезпечення перевезення таких людей через кордон. Зокрема було здійснено більше 200 виїздів транспортних засобів для перевезення громадян.

За добу на кордоні провели температурний скринінг та опитування щодо стану здоров’я відносно більш як 20 тисяч осіб.

Нагадаємо, що президент Володимир Зеленський заявив, що до кінця п'ятниці, 27 березня, Україна повністю закриє державний кордон і будуть припинені всі пасажирські перевезення через пандемію коронавірусу.

Станом на середу, 25 березня в Україну з-за кордону в межах евакуації через коронавірус повернулося 82 804 людей за сприяння дипломатичних установ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: