У Запоріжжі коронавірус підозрюють у дитини

Читать на русском
Кількість підозр на зараження коронавірусною інфекцією в Запоріжжі зросла. На стадії підтвердження діагнозу перебуває одна дитина.

Кількість підозр на зараження коронавірусною інфекцією в Запоріжжі зросла.

Про це повідомив запорізький міський голова Володимир Буряк у Facebook.

За його словами, станом на 25 березня в Запоріжжі зафіксовано 5 випадків зараження коронавірусом. Також на стадії підтвердження діагнозу перебуває одна дитина.

«Усі інфіковані повернулися з-за кордону. Наразі вони перебувають в обласній інфекційній лікарні. Їх стан медики оцінюють як задовільний», – заявив він.

Буряк зазначив, що всі тестування на коронавірус проводилися в Запоріжжі. Насамперед перевіряють людей, які мають симптоми, схожі на коронавірус.

«Зробити тест можна виключно за призначенням сімейного лікаря після того, як він збере повний анамнез», – додав мер Запоріжжя.

Нагадаємо, влада Запоріжжя вирішила з 25 березня оголосити в місті надзвичайну ситуацію через випадки захворювання коронавірусом.

Раніше стало відомо, що кількість лабораторно підтверджених випадків COVID-19 у Вінницькій області зросла до трьох.

Також повідомлялося, що другий випадок захворювання на коронавірусну інфекцію лабораторно підтверджений на Волині, у ще 5 осіб діагноз перевіряється.

Станом на ранок четверга, 26 березня, в Україні було 156 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 5 летальних, 1 пацієнт одужав і вже виписаний з лікарні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: