У Запоріжжі запровадили карантин

Читать на русском
Влада Запоріжжя ухвалила рішення про закриття всіх закладів громадського харчування і непродуктових магазинів через коронавірус.

Влада Запоріжжя ухвалила рішення про закриття всіх закладів громадського харчування і непродуктових магазинів через коронавірус.

Таке рішення було ухвалено мерією на засіданні комісії з надзвичайних ситуацій. Про це повідомив мер міста Володимир Буряк у Facebook.

«Так, у нас в місті поки немає жодного хворого на коронавірус. Але ми повинні зробити все, щоб попередити поширення захворювання. У бюджеті міста додатково передбачено 100 мільйонів гривень на боротьбу з поширенням коронавірусу і надання медичної допомоги хворим», - розповів Володимир Буряк.

Таки чином закриті будуть наступні об'єкти:

  • всі магазини крім продуктових і аптек; кінотеатри, театри, музеї, галереї, бібліотеки та інші культурні та розважальні заклади;
  • кафе, ресторани;
  • дитячі розважальні центри і клуби, майданчики, у тому числі спортивні;
  • фітнес-клуби, тренажерні зали, басейни, спортивні майданчики і стадіони; торгово-розважальні центри;
  • всі ринки.

Маршрутки, автобуси, трамваї і тролейбуси працюватимуть в штатному режимі. Фахівці рекомендують за можливістю працювати і залишатися у вільний час вдома.

Раніше міська влада Львова ухвалила рішення з понеділка, 16 березня, закрити всі заклади торгівлі, крім продуктових, аптек і заправок в рамках заходів протидії поширенню коронавірусу.

Також влада Одеси ухвалила рішення про закриття закладів громадського харчування і непродуктових магазинів через коронавірус.

Столична влада також посилює обмежувальні заходи через загрозу коронавірусу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: