У Запоріжжі підозрюють коронавірус вже у двох людей

Читать на русском
На сьогоднішній день, 12 березня, в Україні є дві підозри на COVID-19, обидві – у Запорізькій області.

В інфекційну лікарню Запоріжжя в четвер, 12 березня, доставили з підвищеною температурою і пневмонією чоловіка, який приїхав із Польщі.

Про це повідомили в Запорізькому обласному лабораторному центрі МОЗ. Зараз чоловіка перевіряють не тільки на коронавірус, а й на грип, а також інші хвороби.

Ляшко запевнив, що проблем з антисептиками в Україні не будеВ Україні проблеми з виробництвом дезінфікуючих засобів будуть вирішені за тиждень. Сировини для виробництва в країні достатньо.

«Сьогодні вранці потрапив до лікарні чоловік, який приїхав із Польщі, де працював далекобійником. У чоловіка температура і симптоми, відносять його до групи «підозрілих випадків». Ми взяли зразки для дослідження, у тому числі і на коронавірус, але спочатку потрібно виключити грип та інші хвороби», – відзначили в центрі.

За словами фахівців, ситуація проясниться протягом найближчих декількох годин.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Запорізькій області коронавірусну інфекцію підозрюють у жінки, яка повернулася з Італії.

Сьогодні на брифінгу в Києві головний санлікар України Віктор Ляшко підтвердив, що станом на 12 березня в Україні всього дві нові підозри на коронавірус.

Поки офіційно підтверджений був всього один випадок зараження – у Чернівцях.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: