У Сумах обмежили в'їзд для іногородніх

Читать на русском
В'їзд до Сум з 26 березня буде обмежений для всіх незареєстрованих в обласному центрі, тих, хто не має нерухомості або не працює в місті.

В'їзд до Сум, де напередодні виявили перший випадок коронавірусу, з 26 березня буде обмежений для всіх незареєстрованих в обласному центрі, тих, хто не має нерухомості або не працює в місті.

Про це повідомляє Укрінформ.

«Я думаю, те, що ми зробили, це дуже правильно. І сумчани з розумінням поставилися до такого кроку. Скарг дуже мало. Люди розуміють відповідальність за своє здоров'я, здоров'я своїх рідних», - прокоментував це рішення мер Сум Олександр Лисенко.

Відповідно до рішення, в Сумах з'явилися 6 стаціонарних контрольно-пропускних пунктів на в'їздах на територію міста. Працівники поліції проводять там опитування пасажирів транспортних засобів про місце проживання (реєстрації) та місце роботи, дані про останні візити за кордон і в інші області України тощо.

Також на цих пунктах здійснюється контроль температури тіла водія та пасажирів транспортних засобів, санітарний огляд речей, багажу, транспортних засобів та вантажів.

Для того, щоб в'їхати в місто несумчанам, які працюють в місті, їхні роботодавці повинні надати довідки про місце роботи.

Раніше в Сумській області вперше зафіксовано коронавірус. Інфекцію підтвердили відразу два тести у жительки міста Конотоп. Жінка померла увечері середи, 25 березня, в Конотопській центральній районній лікарні.

Нагадаємо, уряд на засіданні 25 березня ухвалив рішення запровадити режим надзвичайної ситуації в усій Україні через коронавірус. Він, як і карантин, діятиме до 24 квітня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: