Зеленський зустрівся з головами фракцій перед позачерговим засіданням Ради

Читать на русском
Глава держави Володимир Зеленський провів зустріч з головами парламентських фракцій перед позачерговим засіданням парламенту, яке скликається в зв'язку з пандемією коронавірусу.

Глава держави Володимир Зеленський провів зустріч з головами парламентських фракцій перед позачерговим засіданням парламенту, яке скликається в зв'язку з пандемією коронавірусу.

Про це повідомляє Офіс президента ввечері, 26 березня.

Так, Зеленський відзначив важливість забезпечення присутності всіх депутатів на позачерговому засіданні.

«Перед позачерговим засіданням Верховної ради України президент Володимир Зеленський зустрівся з керівниками парламентських фракцій і депутатських груп. Глава держави наголосив на важливості забезпечення присутності всіх депутатів на позачерговому засіданні, оскільки перед Україною зараз стоять великі виклики, і парламент має допомогти їх подолати», - зазначено в повідомленні.

Глава держави зазначив, що парламентарії мають допомогти бізнесу і соціально незахищеним верствам населення.

«Нам потрібно захистити економіку, прийняти цілу низку ініціатив, щоб допомогти бізнесу, працівникам важливих підприємств, соціально незахищеним верствам населення. Я прошу, щоб депутати прийшли в суботу проголосувати запропоновані ініціативи. Це їх відповідальність - допомогти українцям в такі нелегкі часи», - сказав він.

Також Зеленський обговорив з парламентаріями можливий порядок денний і докладніше розповів про ініціативи щодо збереження економіки і підтримки України.

Раніше президент анонсував жорсткі заходи для контролю за цінами.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: