До України повернулися понад 78 тисяч громадян

Читать на русском
В Україну станом на вівторок, 24 березня, через кордони повернулося 78 592 українця, передає МЗС.

В Україну станом на вівторок, 24 березня, через кордони повернулося 78 592 українця.

Про це повідомляється на сторінці «Коронавірус в світі - оперативно від МЗС» в Twitter.

Згідно з інформацією МЗС, на карантині в різних країнах світу продовжує перебувати 152 українця: в Польщі - 106, в Бразилії - 16, у В'єтнамі - вісім, в Німеччині - сім, в Об'єднаних Арабських Еміратах - три, в Молдові, Австралії і США - по два, в Катарі, Китаї, на Кубі, в Нідерландах, в Румунії і Чорногорії - по одному.

Від COVID-19 за кордоном проходять лікування -18 громадян України: п'ять - у Німеччині, чотири - в Домініканській Республіці, по два - в Італії, Польщі та в Об'єднаних Арабських Еміратах, по одному - в Іспанії, Нідерландах і на Сейшельських островах.

Вилікуватися від коронавируса за кордоном вдалося шістьом українцям: чотирьом - в Японії і по одному - в Італії та Польщі. Троє громадян України загинули від COVID-19 за кордоном.

Нагадаємо, в Україну за понеділок, 23 березня, з-за кордону повернулися 9,5 тисячі наших громадян, повідомляє Держприкордонслужба.

У середу, 25 березня, з Туреччини в Україну вилетіли 430 українців, які не змогли повернутися додому до закриття кордонів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: