Україна і РФ домовилися про спецпоїзд для взаємної евакуації громадян

Читать на русском
Між Україною та Росією запустять спецпотяг для взаємної евакуації громадян. Він запланований із Києва на 27 березня. Із Москви забере українців 28 березня.

Для вивезення росіян з території України і громадян України з Росії пустять спеціальний поїзд №906/905 за маршрутом Київ-Москва-Київ.

Про це повідомило Посольство України в РФ на сторінці в Facebook. Рейс спецпотяга для взаємної евакуації запланований на 28 березня.

«28 березня 2020 року планується відправка громадян України спеціальним поїздом за маршрутом Москва–Київ. Посадка громадян буде проходити на залізничному вокзалі в Москві (Київський вокзал)», – сказано в повідомленні.

РФ евакуює своїх громадян з УкраїниРосія планує евакуювати своїх громадян з України, які не змогли виїхати через закриття кордонів.

Для посадки на поїзд громадянам України потрібно попередньо заповнити анкету.   Як додали в пресслужбі РЗД, у складі поїзда буде 18 вагонів (близько 800 місць). Поїзд вирушить із Києва 27 березня і прибуде до Москви наступного дня. У зворотний рейс із Москви він вирушить 28 березня і прибуде до Києва 29 березня. Весь шлях поїзд проїде без зупинок.

Про час відправки повідомлять додатково.

Нагадаємо, через пандемію коронавірусу в Україну з-за кордону вже повернулися понад 78 тисяч українців.

Також повідомлялося, що УЗ призначила ще два потяги для евакуації українців з Польщі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: