Зведення ООС: 7 обстрілів, втрат немає

Читать на русском
Бойовики 24 березня знову застосували заборонену зброю на Донбасі, проте втрати сили ООС не понесли.

На Донбасі з початку доби, 24 березня, в районі проведення операції Об'єднаних сил окупанти знову застосували заборонену зброю.

Про це повідомляє пре-центр ООС в Facebook ввечері 24 березня. За даними штабу, сепаратисти сім разів порушили режим припинення вогню.

Зокрема, бойовики обстріляли позиції ВСУ з заборонених мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, БМП-1, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Карта ООС: ситуація на сході України на 24 березняСитуація на сході країни станом на 24 березня 2020 року за даними РНБО України, пресцентру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» зафіксовані вогневі атаки поблизу Красногорівки, в районі населеного пункту Березово, поруч з Мар'їнкою та поблизу Павлополя.

Також бойовики відривали вогонь неподалік Новоалександрівки, поруч з Кримським і поблизу Новотошківського (район відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ»).

У штабі уточнили, що 24 березня в результаті ворожих обстрілів втрат серед бійців ООС немає.

Нагадаємо, 23 березня збройні формування РФ сім разів порушили режим припинення вогню. Двоє українських військовослужбовців отримали поранення.

Також повідомлялося, що серед військових ВСУ не зафіксовано випадків коронавірусу, проте 130 бійців перебувають на самоізоляції.

«Слово і Діло» з'ясовувало, чи зможе армія встояти перед коронавірусом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: