Учителів навчать користуватися онлайн-платформами для дистанційних уроків

Читать на русском
На час карантину в Україні вчителям підготували спеціальні онлайн-курси, які складаються з шести відеороликів.

На час карантину в Україні вчителям підготували спеціальні онлайн-курси, які складаються з шести відеороликів.

Про це йдеться в повідомленні Офісу президента в Telegram.

Повідомляється, що в рамках ініціативи президента Володимира Зеленського по цифровій трансформації держави за 72 години було розроблено курс «Карантин: онлайн-сервіси для вчителів». Онлайн-курс містить шість відеороликів.

Переходимо в режим онлайн: обіцянки політиків щодо діджиталізаціїПоки в Україні карантин через коронавірус, пропонуємо згадати обіцянки політиків щодо діджиталізації.

«У рамках ініціативи президента Володимира Зеленського по цифровій трансформації держави за 72 години було розроблено курс «Карантин: онлайн-сервіси для вчителів», - йдеться в повідомленні.

«За добу для навчання вже зареєструвалися понад шість тисяч педагогів, з яких майже п'ять тисяч пройшли курс і отримали електронні сертифікати», - йдеться в повідомленні.

У відео-курсах йдеться про алгоритми та комунікацію вчителів і учнів на період дистанційного навчання, а також про набір сервісів і специфіку їхнього використання для вчителів, зокрема: Google Classroom, Microsoft Teams, Cisco Webex, Zoom, Class Dojo, Classtime, Viber та інші.

Нагадаємо, в Києві через оголошений карантин у зв'язку із загрозою поширення коронавірусу перенесли прийом документів до перших класів, поки не покращиться епідемічна ситуація.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: