У Києві перенесли прийом документів до перших класів

Читать на русском
У Києві через оголошений карантин у зв'язку із загрозою поширення коронавірусу перенесли прийом документів до перших класів, поки не покращиться епідемічна ситуація.

У Києві через оголошений карантин у зв'язку із загрозою поширення коронавірусу перенесли прийом документів до перших класів, поки не покращиться епідемічна ситуація.

Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Валентин Мондрієвський на Facebook-сторінці.

Коронавірус: як змінилося життя в столиці через карантин – фоторепортажКиїв на карантині. Слово і Діло зібрало фоторепортаж, як живе столиця в нових умовах – без метро, із закритими ТРЦ і обмеженнями в магазинах.

Слід зазначити, що 20 березня завершується третя чверть. Однак чиновник просить вчителів і батьків не панікувати. Адже після запровадження системи семестрового навчання оцінки за чверть не виставляють.

«І шановні вчителі! Вам не потрібно бігти до школи, щоб перенести оцінки в журнали. Працюйте з адміністрацією дистанційно. Фіксуйте оцінки учнів у будь-який зручний для вас спосіб: на паперових та електронних носіях», – додав Мондрієвський.

Також відзначено, що вже наступного тижня педагоги Києва зможуть отримати заробітну плату.

Раніше, в Україні виготовили першу партію експрес-тестів на коронавірус.

Нагадаємо, в Україні з 13 березня діє карантин через поширення китайського коронавірусу. З 17 березня обмежувальні заходи стали більш суворими, а ВР ухвалила закон, який передбачає штрафи за їхнє порушення.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: