Школи та дитсадки Києва відключать від опалення

Читать на русском
У зв'язку з протиепідемічними заходами це необхідний крок, який дозволить зменшити навантаження на бюджет і перенаправити кошти на попередження пандемії.

У Києві відзавтра, 25 березня, від опалення відключать усі школи та дитячі садки.

Про це заявив заступник голови Київської міської державної адміністрації Валентин Мондрієвський, повідомляє пресслужба КМДА.

Новий графік роботи та обмеження на товари: чи загрожує Україні продуктовий дефіцитВеликі супермаркети скорочують час роботи через обмеження громадського транспорту, що запроваджені під час всеукраїнського карантину.

Як зазначив чиновник, у зв'язку із протиепідемічними заходами це необхідний крок, який дозволить зменшити навантаження на бюджет і перенаправити кошти на запобігання пандемії.

«У зв'язку із необхідністю проведення протиепідемічних заходів у місті столичні школи і дитячі сади залишаються порожніми. Міська влада схвалила рішення відключити опалення в таких освітніх установах, щоб заощадити кошти на енергоресурсах. У ситуації, коли збитки міста, що пов'язані з боротьбою проти коронавірусу, можуть скласти понад мільярд гривень, ми маємо використовувати будь-яку можливість оптимізації коштів», – зазначив Мондрієвський.

Раніше стало відомо, що мер Києва Віталій Кличко звернеться до Антимонопольного комітету із закликом перевірити інформацію про те, що в столиці торговельні мережі підвищили ціни на продукти.

Також нагадаємо, з 12 березня до 3 квітня (попередньо) в Україні запровадили карантин через поширення коронавірусу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: