Коронавірус у топчиновника «Нафтогазу» не підтвердився

Читать на русском
У одного з директорів Нафтогазу Андрія Фаворова не підтвердилася підозра на зараження коронавірусом.

Національна акціонерна компанія «Нафтогаз» прокоментувала інформацію про підозру на коронавірус у директора з інтегрованого газового бізнесу Андрія Фаворова.

Про це пресслужба НАК повідомила на своїй сторінці в Facebook у вівторок, 24 березня.   «У директора дивізіону «Інтегрований газовий бізнес» Андрія Фаворова та його дружини тест на коронавірус - негативний. Коронавірусу немає», – сказано в повідомленні.

У заступника голови Харківської облради підтвердили коронавірусУ заступника голови Харківської обласної ради Володимира Скоробагача підтвердили зараження коронавірусом.

У компанії уточнили, що Фаворов і його дружина почуваються добре, але продовжують дотримуватися карантину і залишаються на самоізоляції до 27 березня.

Нагадаємо, 20 березня в ЗМІ з'явилася інформація, що директор з інтегрованого газового бізнесу НАК «Нафтогаз» Андрій Фаворов інфікований коронавірусною інфекцією. Про це заявив його батько – лікар-епідеміолог, президент і засновник компанії DiaPrep System Inc. Михайло Фаворов в ефірі передачі «Ехо Москви».

Андрій Фаворов пішов на самоізоляцію.

На сьогоднішній день в Україні офіційно підтверджено 84 випадки коронавірусу. Три з них – летальні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: