Топчиновник «Нафтогазу» заразився коронавірусом – ЗМІ

Читать на русском
Директор з інтегрованого газового бізнесу Нафтогазу Андрій Фаворов інфікований коронавірусом. Про це повідомив його батько. У Нафтогазі офіційних заяв поки не давали.

Директор з інтегрованого газового бізнесу НАК «Нафтогаз» Андрій Фаворов інфікований коронавірусною інфекцією.

Про це заявив його батько – лікар-епідеміолог, президент і засновник компанії DiaPrep System Inc. Михайло Фаворов в ефірі передачі «Ехо Москви», пише «НВ».

Перший пацієнт в Україні вилікувався від коронавірусу — ЗеленськийПрезидент Володимир Зеленський підтвердив одужання першого хворого на коронавірус Covid-19 в Україні.

За його словами, його син відчув погіршення самопочуття ще минулого тижня. Михайло Фаворов допустив, що син заразився коронавірусом в якомусь із літаків або в аеропорту.

«Мій син перебував тут, поки я був у Туреччині, він перебував тут, у нас вдома, в Атланті. А потім полетів на роботу до України. І ми не можемо сказати, в якому точно з літаків, в якому аеропорту і де відбулося зараження, але якщо він прилетів у середу до Києва, то в суботу йому стало зле, і він відчув, що в нього підвищилася температура до 38, і почався ось цей характерний сухий гавкаючий кашель», – розповів він.

За словами батька, Андрій Фаворов здав аналізи на коронавірус у понеділок, 16 березня. Вони виявилися позитивними. Наступного дня захворіла його дружина.

Відзначимо, у «Нафтогазі» поки не робили офіційних заяв щодо даної інформації.

Нагадаємо, на сьогоднішній день в Україні офіційно підтверджено 26 випадків коронавірусу. Три з них – летальні.

Чотири області України оголосили режим надзвичайної ситуації.

Також повідомлялося, що коронавірус виявили в нардепа Сергія Шахова та його дружини. Сам Шахов впевнений, що заразився в Україні, а не за кордоном.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: