У Чернівецькій ОДА розповіли про стан пацієнтів із коронавірусом

Читать на русском
Стан п'ятнадцяти пацієнтів з коронавірусною інфекцією, які знаходяться у обласній дитячій клінічній лікарні в Чернівецькій області, залишається стабільним.

Стан п'ятнадцяти пацієнтів з коронавірусною інфекцією, які знаходяться у обласній дитячій клінічній лікарні в Чернівецькій області, залишається стабільним.

Про це повідомляє пресслужба Чернівецької ОДА.

«Хворі на коронавірус, які перебувають у обласній дитячій клінічній лікарні, почуваються добре. Також стабільним є стан пацієнтів, яких госпіталізували сюди із підозрою на COVID-19», - йдеться у повідомленні.

Також у обласній клінічній лікарні стан недужих теж стабільний.

«У одного хворого на коронавірус є температура. Ще одному пацієнту із підозрою на COVID-19 сьогодні зроблять рентген. Стан госпіталізованих у районній лікарні буковинців – без відхилень», - зазначається у повідомленні.

Повідомляється, що наразі у лікувальних закладах Чернівецької області перебуває 57 буковинців, з них у 15 - підтверджений коронавірус.

«Загалом у Чернівецькій області було обстежено 81 людину, підтверджених випадків інфікування COVID-19 – 25», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, згідно з останніми даними в Україні 73 випадки захворювання на Covid-19. Три випадки летальні. Одна людина одужала.

За минулу добу Київ отримав 14 лабораторно підтверджених випадків захворювання. Отже, у столиці вже 24 хворих на Covid-19.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: