Кличко назвав кількість хворих на Covid-19 у Києві

Читать на русском
Минулої доби Київ отримав 14 лабораторно підтверджених випадків захворювання. Отже, у столиці вже 24 хворих на Covid-19.

За минулу добу Київ отримав 14 лабораторно підтверджених випадків захворювання. Отже, у столиці вже 24 хворих на Covid-19.

Про це повідомив на брифінгу мер Києва Віталій Кличко.

«Із 14 нових лабораторно підтверджених випадків 8 хворих - жінки (від 25 до 49 років) та 6 чоловіків (від 23 до 56 років). Із 24 зареєстрованих випадків 22 випадки - інфікування киян, що повернулися з європейських країн. Переважно з Франції, Німеччини та Iспанiї. Два випадки – місцеве зараження від хворих із Житомирської області та Києва. На сьогодні 13 із 24 хворих перебувають у лiкарнях Києва. 11 хворих – на самоізоляції та отримують лікування вдома під контролем лікарів», – пояснив він.

Також Кличко повідомив, що в столиці протестовано швидкими тестами 594 мешканці міста. А 22 зразки відправили до «Київського міського лабораторного центру МОЗ України» для підтвердження чи спростування діагнозу.

Нагадаємо, згідно з останніми даними в Україні 73 випадки захворювання на Covid-19. Три випадки летальні. Одна людина одужала.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: