Київ впроваджує обмеження при відвідуванні магазинів та аптек

Читать на русском
У столиці з 25 березня запроваджуються обмеження на перебування громадян у приміщеннях продуктових магазинів і аптек.

У столиці з 25 березня запроваджуються обмеження на перебування громадян у приміщеннях продуктових магазинів і аптек.

Про це йдеться в протоколі № 16 Постійної комісії ТЕБ та НС Київської міської державної адміністрації від 21 березня, оприлюдненій на сайті КМДА.

Карантин в Україні: яких заходів безпеки вжила місцева владаВ Україні запроваджено карантин через коронавірус. Розбираємося, яких заходів безпеки вжила місцева влада.

«Департаменту промисловості та розвитку підприємництва виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), керівникам мережі продуктових магазинів і аптек забезпечити наявність споживачів в торговому приміщенні в кількості 1 людина на 10 кв. м та забезпечити заходи щодо дотримання санітарних норм», - йдеться в документі.

Відповідальними за виконання особами визначені: виконуюча обов'язки директора Департаменту промисловості та розвитку підприємництва Валентина Попович, керівники підприємств. Термін виконання - 25 березня.

Нагадаємо, роботу громадського транспорту в Києві буде зупинено з 23 березня, ним зможуть скористатися тільки окремі категорії людей.

Також відзначимо, раніше голова МВС Арсен Аваков заявив, що пасажирські перевезення в Києві зупинять з 22 березня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: