Аваков анонсував посилення карантину в найближчі дні

Читать на русском
В Україні вже в найближчі дні будуть посилені обмежувальні заходи на період карантину, запровадженого на тлі поширення коронавірусної інфекції.

В Україні вже в найближчі дні будуть посилені обмежувальні заходи на період карантину, запровадженого на тлі поширення коронавірусної інфекції.

Про це написав міністр внутрішніх справ Арсен Аваков у Facebook.

«У країні вже запроваджені обмежувальні заходи. Вони будуть значно жорсткішими в найближчі дні - це продиктовано необхідністю. Це потрібно робити», - написав глава МВС.

Також Аваков заявив, що буде наполягати на запроваджені тотального повного карантину в країні.

«Тотальний повний карантин - моя позиція, про яку хочу просити кожного з вас і буду наполягати на ньому, згідно з моїми повноваженнями в органах влади. На даний момент в країні повинні працювати тільки критично необхідні суб'єкти господарювання, незалежно від форм власності. ... Решта повинні бути закриті і люди повинні бути вдома на карантині ... Про збитки і компенсації подумаємо і вирішимо пізніше, коли виживемо», - повідомив Аваков.

За словами міністра країні необхідна мобілізації ресурсів підприємств для виробництва медичних препаратів та обладнання.

Нагадаємо, Національна поліція з початку карантину склала 613 адміністративних протоколів за порушення правил карантину, запровадженого в Україні через поширення коронавірусної інфекції.

Також у зв'язку із загрозою поширення коронавірусу спільно із працівниками поліції військовослужбовці Нацгвардії почали нести службу в населених пунктах у режимі надзвичайної ситуації – у Київській, Житомирській та Чернівецькій областях.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: