На Київщині підтвердили третій випадок коронавірусу

Читать на русском
У Київській області зафіксували третій випадок зараження коронавірусною інфекцією у мешканки Харкова.

У Київській області зафіксували третій випадок зараження коронавірусною інфекцією.

Про це повідомив в.о. голови Київської обласної державної адміністрації Василь Володін на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, сьогодні представники Київської облдержадміністрації побували в Києво-Святошинській центральній районній лікарні, що в Боярці.

«Упевнений, що умови роботи там нормальні. Приміщення має нове обладнання. Засобами індивідуального захисту і розчином для дезінфекції медперсонал, на перших порах, забезпечений», - зазначив Володін.

Голова Харківської обласної державної адміністрації Олексій Кучер у свою чергу заявив у Youtube, що в Київській області зафіксували коронавірус у харків'янки. «Дійсно, захворіла харків'янка, яка з 11 березня, після того як повернулася із Франції, перебуває в Київській області. Тобто на сьогодні на території нашого регіону хворих на коронавірус не зафіксували», - повідомив він.

Відзначимо, що офіційно в Україні підтверджено 39 випадків коронавірусу.

Нагадаємо, в МОЗ заявили, що коронавірус в Україні буде поширюватися, найважче ще попереду. Про це йдеться в зверненні міністра охорони здоров'я Іллі Ємця, передає пресслужба МОЗ у п'ятницю, 20 березня. За його словами, медики щодня отримують результати лабораторних тестів з новими підтвердженими випадками.

Раніше повідомлялося про перший випадок коронавірусу у Львові.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: