У КМДА пояснили, як отримати перепустку в громадський транспорт

Читать на русском
У КМДА пояснили механізм отримання спеціальних перепусток на громадський транспорт під час карантину в Києві.

У КМДА пояснили механізм отримання спеціальних перепусток на громадський транспорт під час карантину в Києві.

Про це повідомив перший заступник мера Києва Микола Поворозник на сторінці в Facebook.

Поворозник нагадав, що з понеділка, 23 березня, громадський транспорт у столиці працюватиме за спеціальним графіком і перевозитиме тільки окремі категорії громадян - працівників важливих для життя міста і країни організацій і підприємств.

Зупинка метро й транспортний колапс: чи є альтернативаУ Києві через закриття метрополітену створився транспортний колапс, люди штурмують автобуси, а поліцейські намагаються не пускати до транспорту понад 10 осіб.

«Про спецбілети для цих категорій. Щоб забезпечити своїх працівників спецбілетами, керівники таких підприємств мають звернутися до профільних департаментів КМДА або в Управління з питань цивільного захисту, за місцем розташування - в районні в Києві державні адміністрації», - поясни він.

Після цього місцеві органи влади сформують пропозиції щодо необхідної кількості пропусків і передадуть їх до Департаменту транспортної інфраструктури, що забезпечить видачу перепусток підприємствам.

Нагадаємо, в столиці з 25 березня запроваджуються обмеження на перебування громадян в приміщеннях продуктових магазинів і аптек.

Також відзначимо, роботу громадського транспорту в Києві буде зупинено з 23 березня, ним зможуть скористатися тільки окремі категорії людей.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: