Ще в одному місті зупиняють громадський транспорт

Читать на русском
У Луцьку та населених пунктах Прилуцького старостинського округу з 19 березня 2020 року буде обмежено роботу громадського транспорту.

У Луцьку та населених пунктах Прилуцького старостинського округу з 19 березня 2020 року буде обмежено роботу громадського транспорту з метою запобіганню поширення коронавірусу.

Таке рішення ухвалив сьогодні виконавчий комітет міської ради, передає пресслужба відомства.

Уряд доручив очільникам ОДА вивезти українців із вокзалівШмигаль доручив головам облдержадміністрацій забезпечити вивезення з авто- та залізничних вокзалів громадян, які повернулися до України.

«Транспортний засіб — місце тісного контакту людей. Якщо в автобус чи тролейбус зайде хворий, то є велика загроза захворіти іншим пасажирам. Єдиний ефективний спосіб — залишатися вдома», - наголосив Виконувач повноважень міського голови, секретар міської ради Григорій Пустовіт.

За словами першого заступника міського голови Григорія Недопада, нині триває процес організації доїзду до робочих місць медичних працівників та критично важливих структур за кошти міського бюджету. Тим часом, підприємствам, установам та організаціям, незалежно від форм власності, рекомендується забезпечити проїзд працівників транспортними засобами у режимі регулярних спеціальних перевезень.

Також на базі департаменту соціальної політики створюють групу волонтерів, які будуть допомагати людям старшого віку.

Нагадаємо, в Івано-Франківську з четверга, 19 березня робота громадського транспорту буду зупинена через поширення коронавірусної інфекції.

Раніше повідомлялося, що в Києві утворилися пробки на дорогах після закриття метро.

Також в середу, 18 березня, в Одесі більшість маршруток не вийшли на лінії. Через це трамваї і тролейбуси виявилися переповненими, незважаючи на обмеження, запроваджені Кабміном.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: