Справа Головіна: бізнесмену продовжили обов'язки

Читать на русском
Антикорупційний суд задовольнив клопотання прокурора САП про продовження обов'язків підозрюваному одеському бізнесмену.
Вищий антикорупційний судфото: «Слово і Діло»

Суд продовжив до 12 травня дію обов'язків, покладених на бізнесмена Олександра Чудакова, якого Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура підозрюють у заволодінні цигарками.

Таке рішення 13 березня ухвалив слідчий суддя Вищого антикорупційного суду за результатами розгляду клопотання прокурора САП, повідомляє «Слово і Діло».

Як відомо, суд взяв Чудакова під варту з альтернативою застави в 2,5 млн грн. Після внесення застави на підозрюваного поклали наступні обов'язки: прибувати за першою вимогою; не відлучатися із місця проживання без дозволу; повідомляти про зміну місця проживання та/або роботи; утримуватися від спілкування з іншими підозрюваними та свідками; здати на зберігання закордонні паспорти та носити електронний браслет.

У зв'язку з наближенням дати завершення обов'язків прокурор САП подав клопотання про продовження їх дії. Вивчивши клопотання, суддя його задовольнив.

Нагадаємо, у цій же справі НАБУ затримало колишнього начальника поліції Одещини Дмитра Головіна. Пізніше суд відпустив його під домашній арешт. Нещодавно суд змінив йому запобіжний захід із домашнього арешту на заставу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: