«Право на владу»: поширення коронавірусу в Україні та прогнози щодо курсу гривні від банкірів

Читать на русском
Сьогодні у Право на владу ведуча та гості студії обговорюватимуть поширення коронавірусу в Україні та ситуацію з гривнею в 2020 році.
Слово і Діло

Сьогодні, 19 березня, о 22.30 головною темою суспільно-політичного ток-шоу «Право на владу» стане ситуація з пандемією коронавірусу в Україні. Країна призупинила своє звичайне життя заради того, щоб уповільнити поширення небезпечної хвороби.

У прямому ефірі ведуча ток-шоу Наталія Мосейчук разом із гостями та експертами будуть говорити про те, чи всі дотримались карантинних обмежень, що буде далі з гривнею, та в яку ціну обійдеться українській економіці обмеження торгівлі, сфери послуг і пасажирського транспорту.

Учасники ток-шоу шукатимуть відповіді на питання: як впоралась українська медична система з першими випадками коронавірусу та чому повернення українців з Європи додому стало справжньою проблемою.

До прямого ефіру ток-шоу долучаться заступник міністра охорони здоров’я, головний санітарний лікар Віктор Ляшко, заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, міністр інфраструктури Владислав Криклій, міністр соціальної політики Марина Лазебна.

Також до участі в ток-шоу запрошені інфекціоніст, заслужений лікар України Ольга Голубовська, співзасновник банку Monobank Олег Гороховський, заступник голови Ради Національного банку України Василь Фурман, народний депутат із фракції «Слуга народу» Олександр Дубінський, лікар-епідеміолог Андрій Александрін.

Сьогодні о 22.30 на телеканалі 1+1.

Традиційно в режимі онлайн «Слово і Діло» допомагатиме команді «Право на владу» здійснювати фактчекінг слів гостей ефіру: перевіряти, чи правдиві їхні висловлювання.

Дискусія може бути перервана, якщо слова політика розходяться з його діями або із загальновідомими фактами.

Нагадаємо, «Слово і Діло» писало, як штрафують за порушення правил карантину в Україні та інших державах.

Також ми повідомляли, що Верховна рада віднесла карантин під час пандемії коронвірусу до форс-мажорних обставин. Що це за обставини і коли вони настають, дивіться на інфографіці.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: