«Укрзалізниця» продовжила терміни повернення квитків

Читать на русском
Терміни повернення квитків будуть продовжені на потяги до 90 днів для рейсів по Україні і до 180 днів - для рейсів за кордон.

Терміни повернення квитків будуть продовжені на потяги до 90 днів для рейсів по Україні і до 180 днів - для рейсів за кордон.

Про це повідомляє Міністерство інфраструктури в Facebook.

«Укрзалізниця» подовжила строки повернення залізничних квитків - замість одного місяця, як було до цього, повернення буде здійснюватися протягом 90 діб для внутрішнього сполучення та 180 діб - для міжнародного», - йдеться у повідомленні.

Вказано, що пасажирам не обов’язково буде звертатися до залізничних кас, щоб проставити відмітку на квитку і погасити його. Кошти можна буде повернути без відмітки на оригіналі проїзного документу, а квитки, придбані через інтернет, можна повернути через онлайн-сервіси.

«У разі, якщо кошти будуть повернені з вирахуванням комісії, її розмір буде також автоматично повернений пасажиру на карту окремим платежем. Вартість проїзних документів за невикористані квитки на поїзди приміського сполучення, скасовані через введення карантину також відшкодовуються у повному обсязі. Кошти за невикористані повністю або частково абонементні квитки можна повернути впродовж місяця з дати запланованого проїзду у приміських поїздах», - вказано у повідомленні.

Як відомо, залізничні вокзали закриті для відвідувачів, працюють лише залізничні каси для повернення квитків, і на вокзал може зайти одночасно не більше 10 людей.

Нагадаємо, українці повернули більше 300 тисяч квитків на потяги за п'ять днів - з 11 по 15 березня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: