Коронавірус із Китаю: «Укрзалізниця» облаштувала спеціальні приміщення на вокзалах

Читать на русском
Укрзалізниця облаштувала на вокзалах спеціальні приміщення й медичні пункти для пасажирів із підозрою на коронавірус.

«Укрзалізниця» облаштувала на вокзалах спеціальні приміщення й медичні пункти для пасажирів із підозрою на коронавірус.

Про це повідомляє пресслужба УЗ.

Як наголошується, вже були проведені інструктажі персоналу, підготували засоби індивідуального захисту і спеціальні приміщення на вокзалах у разі виявлення людей із симптомами респіраторних захворювань.

Реформа «Укрзалізниці»: з чим пов'язане звільнення Кравцова29 січня Кабінет міністрів України погодив звільнення Євгена Кравцова з посади голови Укрзалізниці.

На 19 вокзалах вже облаштовані медичні пункти, які обладнали необхідним обладнанням і протиепідемічним майном для тимчасової ізоляції хворих.

Йдеться про вокзальні станції Київ-Пасажирський, Чоп, Хмельницький, Івано-Франківськ, Коломия, Суми, Херсон, Ужгород, Львів, Полтава-Південна, Вінниця, Жмеринка, Козятин, Миколаїв, Чернівці, Харків, Одеса, Дніпро, ім. Т. Шевченка.

Крім того, на п'яти вокзалах організували приміщення для тимчасової ізоляції людей з симптомами респіраторних захворювань. Це вокзали станцій Запоріжжя-1, Рівне, Тернопіль, Фастів, Біла Церква.

Також в «Укрзалізниці» повідомили, що закупили 10 тис. респіраторів, 25 тис. оглядових рукавичок і понад тисячу захисних окулярів. Також закуповують антисептики для рук, засоби для дезінфекції та захисні халати.

Відзначається, що з наступного тижня в усій Україні почнуть проводити тренінги для працівників «Укрзалізниці», на яких пропрацюють алгоритм дій у разі виявлення в поїздах і на вокзалах хворих із симптомами коронавірусу.

«Зараз для недопущення поширення вірусу на шляху прямування поїздів здійснюється вимірювання температури тіла пасажирів», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, «Укрзалізниця» призначила до 8 березня додаткові поїзди.

Також відзначимо, «Укрзалізниця» назвала найпопулярніші потяги.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: