Зведення ООС: 8 обстрілів, втрат немає

Читать на русском
Бойовики 18 березня знову порушили режим тиші на Донбасі. Незважаючи на обстріли, жоден український військовий не постраждав.

З початку доби, 18 березня, на Донбасі в районі проведення операції Об'єднаних сил бойовики вісім разів порушили режим припинення вогню.

Про це повідомив пресцентр ООС в Facebook ввечері 18 березня.   У повідомленні сказано, що окупанти обстріляли українські позиції із заборонених мінськими домовленостями мінометів (калібру 120 мм і 82 мм), гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Карта ООС: ситуація на сході України на 18 березняСитуація на сході країни станом на 18 березня 2020 року за даними РНБО України, пресцентру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» бойовики відкривали вогонь поблизу Павлополя, неподалік Мар'їнки, в районі населеного пункту Красногорівка та поруч з Пісками.

Також обстріли позицій ВСУ були зафіксовані в районі Зайцевого, поблизу Щастя, неподалік Новотошківського і поряд з Кримським.

За минулу добу втрат серед сил ООС не було.

Нагадаємо, 17 березня збройні формування РФ 10 разів порушили режим припинення вогню, двоє військовослужбовці отримали поранення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: