Загострення на Донбасі: бойовики обстріляли позиції ЗСУ, є поранений

Читать на русском
У четвер, 12 березня, на Донбасі було зафіксовано загострення, унаслідок чого був поранений боєць ЗСУ, а деякі точки супротивника вдалося ліквідувати.

У четвер, 12 березня, на Донбасі було зафіксовано загострення, унаслідок чого був поранений боєць ЗСУ, а деякі точки супротивника вдалося ліквідувати.

Про це повідомляє пресслужба Об'єднаних сил в Facebook.

Карта ООС: ситуація на сході України на 12 березняСитуація на сході країни станом на 12 березня 2020 року за даними РНБО України, пресцентру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Відзначається, що сепаратисти обстріляли підрозділи Об'єднаних сил поблизу населеного пункту Зайцеве. Противник вів обстріл із протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Також була зафіксована робота ворожих снайперів.

За інформацією українських військових, напередодні з Росії на цю ділянку фронту прибули російські снайпери, які приїхали для складання іспитів. Сепаратисти прицільним пострілом поранили одного українського захисника.

«Такі злочинні дії не залишилися без відповіді. Українські військові, використовуючи дозволене озброєння, знищили вогневі точки супротивника. Втрати ворога уточнюються», – пишуть у ВЗГ.

Раніше в ООН назвали кількість загиблих цивільних на Донбасі з початку війни.

Також нагадаємо, в ООС озвучили втрати бойовиків на Донбасі з початку березня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: