КПВВ «Станиця Луганська» на Донбасі закриють на два тижні

Читать на русском
«З 16 березня за наказом командувача Об'єднаних сил на контрольних пунктах в'їзду-виїзду з тимчасово окупованих частин Луганської та Донецької областей на два тижні забороняється перетин КПВВ в обох напрямках.

Контрольний пункт в'їзду-виїзду «Станиця Луганська» закриють на два тижні.

Про це повідомили в Луганській облдержадміністрації на сторінці в Facebook.

Карантин в Україні: яких заходів безпеки вжила місцева владаВ Україні запроваджено карантин через коронавірус. Розбираємося, яких заходів безпеки вжила місцева влада.

«З 16 березня за наказом командувача Об'єднаних сил на контрольних пунктах в'їзду-виїзду з тимчасово окупованих частин Луганської та Донецької областей на два тижні забороняється перетин КПВВ в обох напрямках. Виняток після повернення на українську частину робиться тільки для громадян, що мають постійну реєстрацію на підконтрольній Україні території. Пропуск на тимчасово окуповані регіони тільки для громадян, які там проживають», - йдеться в повідомленні.

«Піти на такі жорсткі заходи змушують обставини: щодня тільки КПВВ «Станиця Луганська» перетинають близько 15 тис. осіб. Тому загроза занесення і поширення коронавірусу з непідконтрольних територій надвисока. Завдяки вжитим заходам безпеки, нам вдається утримувати ситуацію під контролем - жодного випадку захворювання Covid-19 в області не зафіксовано», - прокоментував закриття КПВВ глава області Сергій Гайдай.

Він зазначив, що громадянам, які мали пройти верифікацію в органах соціального захисту в цей період, не слід хвилюватися - її термін буде продовжений. Соціальні та пенсійні виплати припинятися не будуть.

Нагадаємо, що з 16 березня в понеділок Україна призупиняє роботу 107 пунктів пропуску та пунктів контролю на державному кордоні.

Раніше на КПВВ «Майорське» померла жінка.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: