У Чернігівській області зафіксували першу підозру на коронавірус

Читать на русском
У Чернігівській області зафіксували першу підозру на зараження коронавірусом. Про це повідомив голова Чернігівської обласної державної адміністрації (ОДА) Андрій Прокопенко сторінці в Facebook.

У Чернігівській області зафіксували першу підозру на зараження коронавірусом.

Про це повідомив голова Чернігівської обласної державної адміністрації (ОДА) Андрій Прокопенко на сторінці в Facebook.

Що таке режим надзвичайної ситуації та як він вплине на життя людейНадзвичайну ситуація запровадили в трьох областях. Які права та обов'язки є в українців на період НС і чим цей режим відрізняється від надзвичайного стану.

У середу, 18 березня, до Ніжинської міської лікарні бригада екстреної медичної допомоги доставила жінку з симптомами гострої респіраторної вірусної інфекції, вона недавно повернулася з Італії. У жінки була температура та утруднене дихання.

Відзначається, що у пацієнтки були взяті аналізи для проведення тесту на коронавірус. Зараз вона знаходиться в ізольованому боксі інфекційного відділення.

«Лікарі здійснюють всі заходи відповідно до затвердженого алгоритмом дій. Здійснено забір аналізів, які направлені до референс-лабораторії в Києві для проведення тесту на COVID-19. Пацієнтку ізольовано до боксу інфекційного відділення. Надається необхідна допомога», - повідомив Прокопенко.

Відзначимо, в Чернівцях почали дезінфікувати вулиці через коронавірус.

Також нагадаємо, в Києві тест на коронавірус у військового пенсіонера виявився позитивним.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: