BlaBlaCar скасовує автобусні перевезення

Читать на русском
Через карантин BlaBlaCar зупинить автобусні перевезення з 18 березня. Сервіс спільних поїздок поки буде доступний.

З 18 березня компанія BlaBlaCar тимчасово призупиняє всі внутрішні і міжнародні автобусні маршрути через карантин у зв'язку з коронавірусом. Приватні поїздки за допомогою сервісу будуть дозволені.

Про це сказано в заяві пресслужби компанії.

Як повідомляється, бронювання автобусних поїздок на BlaBlaCar і Busfor буде тимчасово недоступно для користувачів з 18 березня і до подальшого повідомлення. Водночас сервіс спільних поїздок на час карантину зберігається.

У МОЗ пояснили важливість закриття метроМетрополітен в трьох містах України закрити необхідно, оскільки під час спалаху коронавірусу в підземці не допоможуть ні маски, ні інші засоби захисту.

«Карпулінгові поїздки на BlaBlaCar є приватними поїздками на особистих автомобілях і тому будуть як і раніше доступні для тих, хто зобов'язаний безперешкодно переміщатися між містами України», – йдеться в повідомленні.

З огляду на ситуацію з пандемією коронавірусу, у BlaBlaCar також порадили українцям скасувати всі нетермінові поїздки з попутниками.

Нагадаємо, в Україні з 12 березня до 3 квітня запроваджено карантин через коронавірус. Згідно з рішенням Кабміну з 18 березня заборонено міжміські і міжобласні авіа, залізничні і автобусні перевезення.

В Україні також закрили метрополітени.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: