У «Слузі народу» повідомили, коли Рада повернеться до закону про ринок землі

Читать на русском
Розгляд законопроекту про ринок землі продовжиться у Верховній раді після завершення карантину.

Парламент продовжить розгляд законопроекту про відкриття ринку землі на найближчому пленарному засіданні, а не на позачерговому.

Про це повідомив перший заступник голови фракції «Слуга народу» Олександр Корнієнко сьогодні в кулуарах ВР, пише РБК-Україна.

«Календар план сесії змінений. Наступне засідання пленарне 6-го числа, а то і 14-го. Коли буде найближче пленарне засідання, так, буде розглядатися ринок землі. Чи можна розглядати ринок землі на позачергових засіданнях, зараз йде дискусія з юристами. Адже ці питання не врегульовані в регламенті ... Є позиція щодо того, щоб у такий період нічого не схвалювати доленосного», – заявив Корнієнко.

«Спам» у раді: коли ухвалять закон про ринок земліВерховна рада України станом на середу, 19 лютого, розглянула 649 поправок до другого читання законопроекту про ринок землі. Усього в документі 4018 правок.

Він додав, що для завершення розгляду питання ринку землі необхідний повний пленарний тиждень засідань.

Як відомо, парламент розглядає поправки до законопроекту про ринок землі з початку лютого. З понад 4 тисяч їх залишилося кілька сотень.

Нагадаємо, сьогодні на позачерговому засіданні нардепи внесли зміни до календарного плану роботи через карантин. Рада переносить два пленарні тижні і до 3 квітня працює в комітетах.

Відзначимо, президент України Володимир Зеленський раніше виступив проти зміни графіку роботи Ради через карантин. Він заявив, що ВР не повинна скасовувати пленарні тижні, а зобов'язана ухвалювати важливі закони та проводити реформи, у тому числі й земельну.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: