Разумков анонсував позачергове засідання ВР

Читать на русском
Спікер парламенту Дмитро Разумков повідомив про проведення позачергового засідання Верховної ради, однак точної дати не назвав.

Спікер парламенту Дмитро Разумков повідомив про проведення позачергового засідання Верховної ради, однак точної дати не назвав.

Про це пише РБК-Україна.

«Найімовірніше, відбудеться позачергове засідання, яке буде пов'язано з невідкладними діями та іншими викликами, які також з'являються», – заявив глава ВР.

При цьому він зазначив, що йдеться про проведення засідання на наступному пленарному тижні.

«Я думаю, на наступному тижні. Я думаю, таке рішення може бути схвалено в три способи: підписи 150 депутатів, за зверненням президента, за рішенням погоджувальної ради. Треба сформувати порядок денний. Там повинен бути виключний перелік питань. На це ще треба деякий час. Сподіваюсь, що до середи наступного тижня ми зможемо провести таке засідання», – поінформував Разумков.

Раніше повідомлялося, що МОЗ буде ініціювати скликання позачергового засідання парламенту для ухвалення законопроекту про пріоритетне розмитнення товарів, які необхідні для боротьби з короновірусом.

Нагадаємо, через загрозу поширення небезпечного коронавірусу, у Верховній раді запровадили заходи щодо запобігання небезпечній хворобі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: