МАУ виконає додаткові рейси до закриття авіасполучення в Україні

Читать на русском
Авіакомпанія МАУ виконає додаткові рейси для повернення українців з інших країн, перш ніж в Україні закриють авіасполучення.

Авіакомпанія МАУ виконає додаткові рейси для повернення українців з інших країн, перш ніж в Україні закриють авіасполучення.

Про це повідомляє пресслужба компанії в суботу, 14 березня.

Додаткові рейси будуть виконані в найближчі два дні - 15 і 16 березня, до закриття авіасполучення. Для більшості рейсів буде введено компонування в повний економ-клас.

«Громадяни України, а також іноземці, які мають право на постійне або тимчасове проживання в Україні, можуть повернутися в Україну рейсами МАУ, які будуть виконуватися до кінця доби 16 березня. Зараз МАУ планує виконання протягом найближчих двох діб додаткові регулярні рейси для вивезення громадян України... Ми візьмемо на борт стільки пасажирів, скільки крісел є в літаку. Для більшості рейсів буде введено компонування салону в повний економ-клас», - інформують в МАУ.

Чартерні рейси на дати після 16 березня буде виконуватися виключно на повернення в Україну, наголосили в авіакомпанії. У МАУ також повідомили про готовність надати допомогу Кабміну в організації нерегулярних рейсів для вивозу українців додому.

Громадянам, які не встигнуть повернутися в Україну до 16 березня, необхідно звернутися в українські консульства за кордоном.

Як повідомлялося, Україна закриває кордон на два тижні для іноземних громадян через 48 годин у зв'язку з небезпекою поширення коронавірусу.

Також з 17 березня в Україні буде повністю обмежено авіасполучення через коронавірус.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: