Україна планує обмежити авіасполучення з ФРН і Францією

Читать на русском
Міністр інфраструктури України Владислав Криклій заявив, що авіасполучення з Німеччиною і Францією може бути обмежено через пандемію коронавірусу.

Міністр інфраструктури України Владислав Криклій заявив, що авіасполучення з Німеччиною і Францією може бути обмежено через пандемію коронавірусу.

Про це він сказав на брифінгу у четвер, 12 березня.

«Сьогодні ми зустрінемося з авіаперевізниками ... Зараз розглядається питання обмеження авіарейсів з Німеччиною і Францією», - сказав він на брифінгу.

Раніше ми писали, що протягом двох днів українські авіаперевізники здійснять останній рейс з Італії, з якою Україна припиняє авіасполучення через коронавірус.

Станом на вечір 11 березня, за даними ВООЗ, у Франції зафіксовано 2281 випадок зараження вірусом і 48 смертей, у Німеччині - 1567 хворих і троє померлих.

Канцлер ФРН Ангела Меркель, заявила, що згідно з даними експертів на коронавірус можуть захворіти до 70% населення Німеччини.

Нагадаємо, Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила пандемію коронавірусу в світі.

11 березня в Україні запровадили карантин у зв'язку зі спалахом коронавірусу в світі. Карантин триватиме в усіх областях з 12 березня до 3 квітня. Зокрема, заборонені масові зібрання понад 200 осіб, будуть закриті навчальні заклади, а також закрито авіасполучення з деякими країнами.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: