Питання закриття кордонів і обмеження авіасполучення обговорять на РНБО – Зеленський

Читать на русском
Зеленський розповів, що Рада національної безпеки і оборони проведе засідання, на якому обговорять подальші заходи боротьби із поширенням коронавірусу в Україні.

У п'ятницю, 13 березня, відкриваючи виїзне засідання Кабінету міністрів, президент Володимир Зеленський розповів, що Рада національної безпеки і оборони проведе засідання, на якому обговорять подальші заходи боротьби із поширенням коронавірусу в Україні.

За словами глави держави, також обговорять питання закриття кордонів і обмеження авіасполучення.

Виїзне засідання Кабміна із Зеленським – трансляціяВиїзне позачергове засідання Кабінету міністрів за участі президента Володимира Зеленського, під час якого презентують реформу системи містобудування.

«Ми обговоримо питання закриття кордонів і припинення авіасполучення з низкою країн. Далі буде обговорено забезпечення необхідними ліками лікарень і аптек, йдеться і про маски і про експрес-тести. Зараз у деяких аптеках ціна тестів перевищує, на жаль, 10 тис. гривень... У нас буде окрема розмова з виробниками і з постачальниками. Є речі, на яких не можна заробляти, – це війна і здоров'я людини», – сказав Зеленський.

Трансляцію засідання веде «Слово і Діло».}

Раніше стало відомо, що МОЗ має намір ініціювати позачергове засідання парламенту.

Нагадаємо, в Україні зафіксовано 3 випадки зараження китайським коронавірусом.

Про два випадки стало відомо ввечері 12 березня. COVID-19 підтвердили в жінки пенсійного віку з Житомирської області і в чоловіка із Чернівецької області, дружина якого перебувала в Італії протягом останніх 14 днів.

Раніше перший випадок COVID-19 виявили в жителя Чернівців. Він разом із дружиною повернувся після подорожі Італією.

Також Кабмін запровадив карантин до 3 квітня через коронавірус.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: