Усі футбольні матчі в Україні до квітня будуть без глядачів – УАФ

Читать на русском
Усі футбольні матчі, які були заплановані на період з 12 березня до 3 квітня, пройдуть без глядачів через карантин.

Українська асоціація футболу офіційно ухвалила рішення про проведення всіх футбольних матчів без глядачів на період карантину з 12 березня до 3 квітня.

Про це йдеться в рішенні виконавчого комітету УАФ, оприлюдненому 12 березня.   Зокрема, без глядачів відбудуться 23-й і 24-й тури Української прем'єр-ліги, матчі Кубка України, молодіжних чемпіонатів U-21 і U-19 УПЛ, поєдинки ПФЛ, жіночого чемпіонату і матчі КУ з футзалу.

Україна на карантині: влада страхується чи піариться?Київ і Кабінет міністрів синхронно ввели карантин у столиці і на всій території України. Нові обмеження в Києві діють до 31 березня, у всій країні – до 3 квітня.

Також під час поєдинків буде дотримуватися умова – загальна чисельність всіх учасників матчу та осіб, задіяних в його організації і проведенні (в тому числі офіційних осіб матчу, офіційних представників команд, учасників матчу), не перевищить 200 осіб.

Також в УАФ вирішили призупинити на період карантину всі змагання Дитячо-юнацької футбольної ліги (ДЮФЛ), футзальних дитячо-юнацьких змагань і змагань серед дівочих команд різного віку.

Регіональним асоціаціям футболу також було доручено призупинити змагання або проводити матчі без глядачів.

Нагадаємо, в Україні ввели карантин з 12 березня до 3 квітня через коронавірус.

Євро-2020 може не відбутися через коронавірус.

Матчі вищої ліги чемпіонату Італії вже призупинені.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: