Євро-2020 може не відбутися через коронавірус

Читать на русском
В УЄФА допускають, що якщо протягом трьох місяців ситуація з поширенням коронавірусу в світі буде погіршуватися, то Євро-2020 доведеться скасувати.

В УЄФА готові прийняти рішення про скасування чемпіонату Європи з футболу, якщо ситуація з поширенням коронавірусу в світі буде погіршуватися.

Про це заявив віце-президент УЄФА Мішель Уве, пише New York Times. За його словами, зараз УЄФА стежить за ситуацією з вірусом в 12 країнах, які прийматимуть перший спільний чемпіонат Європи.

Коронавірус в Італії: МОЗ запровадило температурний скринінг на кордоніМОЗ запровадив режим проведення температурного скринінгу на прикордонних постах, через які пропускають в Україну пасажирів із Італії.

«Ми знаходимося на етапі очікування. Ми стежимо за всіма країнами, і футбол повинен слідувати вказівкам окремих країн. Спортивний шлях буде закритий тільки в разі погіршення ситуації», – сказав Уве.

Як відомо, Євро-2020 пройде з 12 червня по 12 липня в таких країнах: Азербайджан, Англія, Угорщина, Німеччина, Данія, Ірландія, Іспанія, Італія, Нідерланди, Росія, Румунія і Шотландія.

На сьогоднішній день найбільш тривожна ситуація зі спалахами китайського коронавірусу склалася в Італії. Станом на 25 лютого заразилися понад 270 людей. Також відомо, що сім осіб померли. Більшість випадків зараження фіксують в північних районах Ломбардії і Венето.

Перший випадок зараження коронавірусом вже зафіксували на півдні Італії.

Через коронавірус Україна посилила контроль за приїжджими з Італії.

В Італії заявили, що з'ясували причину спалаху коронавірусу в країні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: