У МОН назвали дати пробного ЗНО, яке перенесли через карантин

Читать на русском
Міносвіти перенесло пробне ЗНО через карантин із кінця березня на квітень. Учасникам тестування надійдуть запрошення з актуальними датами.

Український центр оцінювання якості освіти переніс проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання по всій Україні у зв'язку із запровадженням карантину через коронавірус.

Про це повідомила пресслужба МОН у четвер, 12 березня.

За даними відомства, пробне ЗНО, яке повинно було пройти 21 і 28 березня, перенесено на 4 і 11 квітня 2020 року.

Карантин в Україні: з'ясувалося, які п'ять міст відмовилися закрити школиУ п'яти обласних центрах України відмовилися закривати школи у зв'язку з загальнонаціональним карантином через поширення коронавірусу в світі.

«Пробне тестування з української мови та літератури замість 21 березня відбудеться 4 квітня. Тестування з інших предметів замість 28 березня – 11 квітня. Дати визначення результатів будуть відомі до 14 березня», – заявили в міністерстві.

Учасники пробного ЗНО отримають нові запрошення-перепустки з актуальними датами, додали в МОН.

Нагадаємо, Кабмін ухвалив рішення про запровадження карантину по всій Україні на три тижні (з 12 березня до 3 квітня). Причина – профілактика поширення коронавірусу.

В Україні з початку спалаху вірусу надійшло 43 повідомлення про підозру на COVID-19. На сьогодні в Україні офіційно підтверджено вірус тільки в однієї людини.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: