На Донбасі стався новий бій, є втрати серед ВСУ

Читать на русском
У вівторок, 10 березня, бойовики розгорнули штурм позицій ООС на донецькому напрямку і випустили керовану протитанкову ракету по вантажній машині українських бійців. ВСУ зазнали втрат.

Сьогодні, 10 березня, російські окупаційні війська розгорнули вогневу атаку українських військових на донецькому напрямку. Крім того, бойовики знову підбили ракетою вантажівку з бійцями ООС.

Про це повідомили в пресцентрі штабу ООС в Facebook.

«Російські окупанти вели вогонь по позиціях Об'єднаних сил із застосуванням забороненої Мінськими угодами зброї, зокрема, мінометів калібру 120 мм, а також застосовували гранатомети різних систем, крупнокаліберний кулемет і стрілецьку зброю», – сказано в повідомленні.

Бойовики обстріляли військово-медичний автомобіль ООСНа Донбасі 9 березня бойовики атакували військово-медичний автомобіль одного з підрозділів операції Об'єднаних сил (ООС) поблизу населеного пункту Талаківка.

Як відзначили в штабі, станом на 12.00 10 березня бій уже закінчився. Для придушенням атаки бойовиків українські військові використовували вогневу зброю. Це дозволило дати російським окупантам адекватну відповідь, уточнили в пресцентрі.

Також повідомляється, що бойовики обстріляли з ракетного комплексу військовий вантажний автомобіль підрозділу ООС. Через пряме влучення ракети в машину бійці ВСУ зазнали втрат. Про точну кількість загиблих у штабі поки не повідомляють.

Зараз у повній готовності перебуває підрозділ резерву зі складу Об'єднаних сил.

«Ситуація контролюється. Втрати противника уточнюються», – додали в штабі ООС.

Нагадаємо, 9 березня бойовики 10 разів порушили режим припинення вогню. Унаслідок ворожих обстрілів один український захисник отримав бойове ураження.

Раніше на Донбасі через обстріл бойовиків загорівся пункт ВСУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: