Карта ООС: ситуація на сході України на 12 березня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 12 березня 2020 року за даними РНБО України, пресцентру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Обстріли:

Минулої доби в районі відсічі та стримування збройної агресії РФ на сході України російсько-окупаційні війська здійснили 2 прицільні обстріли позицій Українських захисників.

Обидва порушення режиму тиші ворог здійснив пізно ввечері в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» Об’єднаних сил.

О 21:30 окупанти розпочали обстріл наших оборонців н.п. Піски, застосовуючи ручні протитанкові гранатомети та стрілецьке озброєння. Наші воїни вели адекватний вогонь у відповідь зі стрілецької зброї.

О 23:50 на приморській ділянці від окупованого села Заїченко ворог здійснив обстріл з автоматичних станкових гранатометів та стрілецького озброєння по наших захисниках Гнутового. Протягом 10 хвилин українські воїни адекватним вогнем зі стрілецької зброї придушили ворожу збройну активність.

Як повідомлялося, на жаль, унаслідок ворожого прицільного вогню один наш герой зазнав поранення. За наявною інформацією, стан здоров’я воїна – задовільний.

Обстановка на сьогодні, 12 березня

Від початку поточної доби, 12 березня, за даними на 12:00, російсько-окупаційні війська вогонь на лінії бойового зіткнення не відкривали.

Підрозділи Об’єднаних сил контролюють обстановку та неухильно дотримуються режиму тиші.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: