Поранений на Донбасі боєць ВСУ помер у шпиталі

Читать на русском
У харківському госпіталі помер важко поранений на Донбасі 23-річний військовий, за життя якого лікарі боролися майже тиждень.

У харківському військовому госпіталі помер 23-річний український військовослужбовець Роман Петренко, якого доставили з пораненням в голову із зони ООС.

Про це повідомив пресцентр Північного регіонального управління Міноборони.

Роман Петренко був родом із Фастівського району Київської області. Служив у 72-й окремій механізованій бригаді. Бійця привезли в Військово-медичний клінічний центр північного регіону (Харків) 4 березня з Луганської області. Він зазнав поранення в голову і був у дуже важкому стані.

Карта ООС: ситуація на сході України на 10 березняСитуація на сході країни станом на 10 березня 2020 року за даними РНБО України, пресцентру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Як сказано в повідомленні, боєць помер сьогодні, не приходячи до тями.

Нагадаємо, в штабі ООС повідомляли, що сьогодні, 10 березня, російські окупаційні війська розгорнули вогневу атаку українських військових на донецькому напрямку. Крім того, бойовики знову підбили ракетою вантажівка з бійцями ВСУ. Українські військові зазнали втрат.

9 березня бойовики 10 разів порушили режим припинення вогню. Один український захисник отримав бойове ураження.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: