У МОЗ розповіли про стан українців з Diamond Princess

Читать на русском
Двоє громадян України, які заразилися коронавірусом на борту лайнера Diamond Princess, залишаються в лікарнях Токіо. Ще двоє – завершили курс лікування.

Двоє громадян України, у яких підтвердився китайський коронавірус на борту круїзного лайнера Diamond Princess, ще залишаються в лікарнях Токіо.

Про це повідомила пресслужба МОЗ України у вівторок, 10 березня. За даними відомства, заражені коронавірусом українці почуваються задовільно.

Коронавірус на лайнері в США: на борту є українціНа борту круїзного лайнера Grand Princess, на якому зафіксували спалах коронавірусу COVID-19, знаходяться майже півсотні громадян України.

«Двоє громадян України, які перебували на борту круїзного лайнера Diamond Princess і в яких діагностували наявність вірусу COVID-19, продовжують перебувати в медичних закладах Токіо. Зараз стан наших співвітчизників задовільний», – поінформували в МОЗ.

У відомстві зазначили, що двоє інших українців завершили курс лікування.

«Двоє інших співвітчизників вже пройшли необхідний курс лікування, виписані з медзакладів і зараз перебувають у місцевому готелі», – додали в МОЗ.

Нагадаємо, через коронавірус ізолювали черговий круїзний лайнер – цього разу біля берегів Каліфорнії. Лайнер Grand Princess помістили на карантин, оскільки китайський коронавірус підтвердився у двох колишніх пасажирів судна.

У зв'язку з підозрою на коронавірус у двох людей біля берегів Норвегії на карантин закрили німецький круїзний лайнер Aida Aura.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: